Winkelwagen

0

Je winkelwagen is leeg

Ga naar de winkel
“Graag is gestopt met haar cateringactiviteiten. Bestellen is helaas niet meer mogelijk."

Welkom bij Graag!

GRAAG! is opgericht in 2020! Onze missie is om eten op het werk leuk, gezellig en gezond te maken. Dit doen wij door zoveel mogelijk gebruik te maken van verse, lokale en seizoensgebonden producten. Wij zijn eerlijk, authentiek en vinden de persoonlijke touch richting onze klanten een must. Dagelijks zijn wij met een enthousiast team van professionals bezig om dé match te maken die onze klanten aanspreekt. Dit doen wij met veel plezier, gezelligheid in combinatie met liefde voor onze producten het vak en persoonlijke aandacht voor onze klanten.

Missie!

GRAAG is de foodspecialist voor organisaties die het beste uit hun mensen wil halen. Wij willen namelijk harde werkers verwennen met verse, gezonde streek- en seizoensproducten. Door zelf te mixen en te matchen voldoet GRAAG aan de lekkere trek van iedereen. Onze missie is dat lunchen als leuk, gezellig en gezond wordt ervaren. Organisaties zetten zichzelf op voorsprong met een team dat zich voldaan, gewaardeerd en vol energie voelt! Dat is wat we GRAAG voor je doen!

(Bedrijfs)-Vitaliteit

Er worden jaarlijks heel veel euro’s besteed aan teambuildingsuitjes, sparringsochtenden terwijl hét moment dat je echt samen kan zijn zo ondergewaardeerd wordt. Onze visie is dat wanneer teams een paar keer per week samen de lunch nuttigen dat dit de teamgeest, medewerkerstevredenheid, productiviteit, blijheid en dus de vitaliteit van medewerkers aanzienlijk worden vergroot. Dat wij daar niet alleen zo over denken is te vinden in legio onderzoeken die zijn gedaan naar het samen en gezond eten. Samen lunchen kan de verbinding, een van de pijlers van werkgeluk, tussen collega's versterken. "Ook buiten de eigen afdeling om. Gesprekken over werk, maar juist ook over andere dingen dan werk, kunnen bijdragen aan meer onderling vertrouwen." Dat vergroot de samenwerking en daarmee de prestaties, productiviteit en ook het werkgeluk. Er zijn al verschillende onderzoeken gedaan naar de gevolgen van gezonde voeding op de werkvloer. Zo kwam de Health Enhancement Research Organization tot de conclusie dat werknemers die gezond eten beter presteren en minder vaak afwezig zijn. Werknemers die de hele dag gezond eten hebben 25% meer kans om betere te presteren. Met 5 of meer stuks fruit, minimaal 4 keer per week, was er 20% meer kans op hogere productiviteit. Werknemers waren ook 27% minder vaak afwezig als ze gezond eten combineerde met voldoende beweging. Ze waren 11% productiever dan hun corpulente collega's. Volgens het TNO kost verzuim Nederlandse werkgevers meer dan twee miljard per jaar. Een zieke medewerker kost een werkgever gemiddeld 250 euro per dag. Een gezonde levensstijl kan bijdragen aan de preventie van verzuim. En draagt daarmee ook bij aan het verbeteren van de productiviteit.